Website tips / Affiliate
Affiliate marketing og reklamer
Tjen penge på dit medie

Affiliate marketing

Affliate marketing er blevet yderst udbredt og der er mulighed for at tjene penge på at markedsføre virksomheder gennem affiliate reklamer, links og tekster.
 
Hvis du overvejer at få affiliate reklamer på din hjemmeside, så hav flere områder med i overvejelserne når reklamerne skal udvælges.
 
F.eks. kan du vurdere om reklamerne er aktuelle i forhold til din hjemmesides indhold. Du kan også udvælge kampagner der målretter sig det segment der besøger siden.
 
Der er forskellige typer for afregning ved affiliate marketing. Det kommer an på hvad udbyder på området tilbyder og er individuelt fra kampagne til kampagne.
 

Normale betalingsformer

Reklamer kan f.eks. afregnes ved disse betalingsformer:
 
Betaling pr. visning.
Betaling pr. lead.
Betaling pr. salg.
Betaling pr. klik.
Betaling pr. klik + procentdel af salget.
 
De fleste affiliate udbydere udbetaler det optjente for en måned af gangen. Andre kan også have et bestemt beløb du skal opnå før man får pengene udbetalt. Det er forskelligt alt efter hvilken udbyder du vælger.
 

Produktfeeds 

Nogle affiliate udbydere tilbyder produktfeeds. Dette er blevet populært da du kan linke til specifikke undersider eller nogle bestemte produktsider. Man kan tilføje knapper osv. som automatisk er programmeret i de forskellige produktfeeds. Det giver effekten i at du kan opbygge dit affiliate site til at ligne en webshop. Når man klikker på produkterne eller informationerne kommer man direkte til produktsiden på den side du vil henvise dine besøgende til.
 
Du vil modtage et honorar pr. salg, visning, lead eller andre betalingsgrundlag. Annoncørerne vælger selv afregningsmetode og det er derfor forskelligt i mellem affiliatekampagnerne.
 

Medie

Affiliate reklamer kan indsættes på flere forskellige medier.
 
Der er f.eks. affiliate reklamer der kan indsættes på hjemmesider, videoer, sociale medier og andre steder hvor en reklame kan være relevant at blive vist.
 
Man indsætter affiliate reklamer ved at indsætte en stump kode det sted du vil have reklamen vist. Bannerreklamer har ofte forskellige mål.
F.eks. 125x125 pixels, 300x250 pixels, 160x600 pixels, 468x60 pixels, 728x90 pixels eller 930x180 pixels. Du kan også indsætte tekstlinks på samme måde.
 

Løbetid

Affiliate reklamer skal i mange tilfælde udskiftes løbende da annoncører har betalt et fast beløb eller for en bestemt periode af gangen. Derfor kan det være en god idé løbende at tjekke op på de reklamer du viser på dit medie for at være sikker på de ikke er udløbet.
 

Start

Vil du tjene penge på at vise affiliate reklamer gennem dit medie?
 
Du kan starte med at tilmelde dig de forskellige udbydere hvor det hos de fleste er helt gratis når du vil vise andres reklamer. Her kan du bagefter tjekke alle de forskellige reklamer ud til dit eget medie.
 
Du kan tilmelde dig hos flere forskellige affiliate udbydere så du har et større udvalg af reklamer at vælge i mellem.
 
Det tager ikke så lang tid at blive godkendt. I nogle tilfælde tager det er par timer og andre gange et par dage. Alt du skal gøre er at udfylde en tilmeldingsformular med spørgsmål der vedr. dig selv og din hjemmeside.
 

Affiliate overblik

Du får et fornuftigt overblik over indtjening og kan løbende følge med i det indtjente beløb. Det er forskelligt imellem affiliateudbyderne, men du vil helt sikkert altid kunne finde en rapport der løbende opdateres med indtjening, antal klik, visninger, leads, salg osv.
 

Affiliate programmer

Disse to affiliate programmer kan varmt anbefales når du overvejer at tjene penge på dit site via reklamer. Programmerne har en bred vifte af virksomheder du kan vælge imellem når du vil tilføje en reklame på dit medie. På et par timer kan du være godt i gang med at tjene penge ved affiliate marketing.
 
Statestikker og optjente beløb opdateres løbende så man hele tiden kan følge med i konverteringen osv. Affiliate programmer udbetaler optjente beløb til din konto.
 
Tilmeld dig i dag eller læs mere om det første affiliate program vi har succes med at bruge. Det er helt gratis at tilmelde sig og uden nogle former for binding. Du kan klikke på banneret for at blive ført til vores første partner.
 
 
Tilmeld også dit medie på det andet affiliateprogram vi benytter på siden.
Her er det også gratis at tilmelde sig og man er hurtigt klar til at tjene penge.
Klik på dette banner nedenunder for at tilmelde jer eller for at læse nærmere.
 
 
 
Læs evt. videre om søgeordsitemap eller du kan se mere i topmenuen.
Du er her "Affiliate marketing" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk