Om Opbygning / Artikler
Nye artikler på hjemmesiden
Se artikler om generelle informationer
 

Artikler fra Opbygning.dk

 

Nyt design til Opbygning.dk 

Dato. 23-01-2018
 
Vi har fornyligt fået nyt design da vi synes websitet trængte til at følge med tiden og blive opdateret med nyt layout. Der er både kommet nye billeder, tekster, knapper og så har vi også valgt et nyt firmalogo der passer til hjemmesiden. Vi åbner selvfølgelig op for flere spændende artikler, som kan inspirerer dig når du skal programmere dit eget site. Vi har også udviddet med flere attraktive samarbejdspartnere, som kan gavne dig når du skal opdatere eller lave din egen website / webshop.
 
 

Der er tilføjet slideshow på forsiden 

Dato. 21-05-2014
 
I dag er der blevet tilføjet et slideshow på forsiden af www.Opbygning.dk med informationer om sidens indhold. Når man klikker på billederne i slideshowet bliver man automatisk ført videre til det emne at siden omhandler. På den måde har besøgende nemt ved at læse om hjemmesiden og med få klik kunne finde inspiration til ens egen side.
 
På et senere tidspunkt vil der blive tilføjet en ekstra side med guide til at integrerer slideshow på dit medie. Slideshowet kan være med til at oplyse vigtige sider.
 
 

Få de nyeste hjemmeside tips 

Dato. 14-05-2014
 
Du kan som noget nyt få delt nyeste hjemmeside tips på din Facebook side. Tips vil omhandle de forskellige emner du finder på denne hjemmeside. Der vil også løbende komme iværksætter tilbud der kan gavne din arbejdsdag. Like gruppen og modtag gratis guldkorn til fri inspiration. På www.Opbygning.dk er linket integreret i bunden af forsiden.
 
Din støtte er vigtig da det giver Lasse lyst til at dele flere aktuelle emner med dig. Du er meget velkommen til at give et like med på vejen for at motiverer.
 
 

Nye elementer på Opbygning.dk

Dato. 02-03-2014
 
Jeg har i dag opdateret hjemmesiden med nye menupunkter i siderne der omhandler Opbygning.dk, indhentning af tilbud, hjemmeside tips, nye emner, linkpartnerskab eller i givet fald at man vil følge Opbygning.dk på sociale medier osv. - Dertil nye billeder der giver siden et ekstra pust.
 
H1, H2 og H3's farver er også ændret til andre nuancer for at matche sidens design. Det synes jeg har givet siden nyt liv og med flere muligheder.
 
Der er også løbende kommet nye artikler.
 
Jeg håber du synes om det!
 
 

Gratis SEO kursus

Dato. 06-10-2013
 
Der har været stor interesse for SEO kurset der kan forbedre teknikker osv. vedr. søgemaskineoptimering. Der er mange forskellige tips til at kunne opnå topplaceringer i de forskellige søgemaskiner.
 
Ved at ligge i toppen af søgemaskiner kan man få helt gratis og unikke besøgende ind på ens hjemmeside.
 
Kurset er en gratis video præsentation du kan se imens du alligevel sidder ved pc'en. SEO kan gøre forskellen mellem fiasko og succes.
 
Du kan også læse generel information om SEO
 
 

Få nye hjemmeside tips

Dato. 10-05-2013
 
Fra Opbygning.dk kan du løbende finde nye hjemmeside informationer.
 
Hjemmesidens tips er tiltænkt nybegyndere der vil opbygge en hjemmeside.
 
Siden starten af 2013 er der både tilføjet ekstra indlæg om opbygning af logoer, overskrifter og ankerlinks. I den kommende fremtid vil der komme flere indlæg til din inspiration. Følg os og "synes godt om" i toppen af forsiden.
 
 
 

Vi ønsker alle et godt nytår

Dato. 10-01-2013
 
Nytår 2013 - www.Opbygning.dk
 
Her fra www.Opbygning.dk ønsker jeg alle et rigtig godt nytår med stærk vækst.
 
I 2013 byder Opbygning.dk på en masse spændende indlæg om opbygning af hjemmesider, så du selv kan blive stærkere på området.
 
Jeg håber i alle får jeres drømme opfyldt og ønsker jer god vind i det nye år.
 
 

Ny hjemmeside

Dato. 04-12-2012.
 
Et nyt år begynder snart og mange iværksættere har planer for at opbygge en hjemmeside.
 
www.Opbygning.dk er til for iværksættere der vil i gang med at lave en hjemmeside hvor opbygning af ens sider er interessant at vide mere om.
 
Du kan finde råd, inspiration og fif til hvordan en hjemmeside kan opbygges.
Følg med i nye indlæg med guldkorn om opbygning af hjemmesider.
 
 
Der er også mulighed for at læse mere om Opbygning.dk her.  Om Opbygning af hjemmesider
   
 
Du er her "Artikler" Kom til "forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk