Website tips / Billeder
Billeder med gode motiver
Brug billeder der passer til dit budskab

Billeder

Når du skal tilføje billeder til din hjemmeside, så er mit råd at du skal bruge nogle relevante billeder der relaterer til din hjemmesides indhold.
 
Eksempel:
En forlystelsespark bruger billeder af forlystelser, sjov og glade folk i parken.
 

Beskrivelser til billeder

Du kan tilføje en beskrivelse til hvert billede, så søgemaskiner kan relaterer dine billeder til søgemaskiner med tekst til. Dette kan give et virkning på din hjemmesides rang og måske nogle flere besøgende.
 
Kald dit billede noget der passer til det der bliver vist på billedet. Brug evt. nogle ord der er mange der søger på, som kan relatere til din side.
 
Eksempel:
Et billede af en forlystelse vil være relevant at kalde "forlystelse"
Det giver en virkning da ordet er i forbindelse med hjemmesidens indhold hvis der er tale om en forlystelsespark + at der er mange der søger på ordet.
 
Det kan give dublicates (dubletter) i givet fald at du tilføjer samme billede på siden mere end 1 gang. Derfor er mit råd at bruge billede højst 1 gang på hver side.
 
Eksempel:
Logoer kan tit gå igen flere steder på hjemmesiden og der er det en god idé at være opmærksom på at der kan forekomme duplicates omkring billedet.
 
Her kan du se et eksempel på et billede fra www.Opbygning.dk
 
Hjemmeside opbygning
 

Billeder, logoer og skilte

Mangler du billeder til din hjemmeside?
 
Det for forbudt at kopirer andres billeder og derfor råder vi dig til at tage dine egne billeder eller købe dem. Det koster ikke det store at købe retten til billeder, men det kan koste utroligt meget i givet fald at du bruger billeder der i forvejen er copyright på fra andre.
 
 
Læs videre om at indsætte videoer, knapper eller du kan se mere i topmenuen.
Du er her "Billeder" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk