Website tips / Blog
Du kan starte en blog om et emne
Giv dine besøgende unikt læsestof

Start en blog

Flere vælger efterhånden at blogge omkring et eller flere emner i gennem sociale medier eller en hjemmesideDet kan være nyheder, tilbud, billeder, videoer eller informationer om nogle nye ting man gerne vil dele med resten af bloggens besøgende.
 
Du kan få hjælp til at lave bloggen - Læs mere ved at klikke nedenfor.
 
 

Opdatering af blog

Ved at du løbende opdaterer din blog, har du mulighed for at vække interessen hos bloggens medlemmer med nye informationer.
 
Du kan evt. opdaterer siden med nye ting hver dag, hver uge eller f.eks. hver måned så dine medlemmer ved, hvornår du blogger løs med nye spændende ting for dem.
 

Integrering af bloggen

Man kan eksempelvis lave bloggen på forsiden af en website platform. Der er også mulighed for at integrerer en blog på en af dine undersider. En tredje måde kan være at du vil bruge sociale medier og blogge om en niche. Der er kommet mange spændende muligheder man kan benytte sig af.
 

Affiliate links i indlæg

Du kan tilføje artikler på din blog med affiliate links til aktuelle websites. Skriv om et eller flere emner der interessere din målgruppe og tilføj et Affiliate link i din tekst til din partners hjemmeside.
 
Du kan indsætte linket i løbet af artiklen eller i bunden af teksten. Der er også mulighed for at vælge bannere. På den måde kan du tjene penge på at blogge om emnerne. Du kan læse mere i vores artikel om Affiliate marketing
 
 
Læs evt. videre om sociale medierværktøjer eller se mere i topmenuen.
Du er her "Blog" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

ANKERLINKS

WEBSITE OVERSIGT

 
Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk