Website tips / Design
Design din egen hjemmeside
Vælg et unikt design der passer til konceptet

Unikt design til hjemmeside

Vælg et unikt design til din hjemmeside der afspejler sig i det du vil ud med til dine besøgende. Sørg for at holde siden stilren, så man får en forståelse for at det er et professionelt stykke arbejde der udføres og f.eks. med produkter af god kvalitet.
 

 Funktionel og brugervenlig

Gør det let for den der besøger din side og lav siden brugervenlig og funktionel fra starten af opbygningen. Naviger dine besøgende hen til det du vil sælge eller fortælle på hurtigst mulige måde med knapper osv.
 
Få kunden til at holde fokus når de først er på din hjemmeside. Undgå at proppe siden op med forstyrrende elementer der kan ende ud i at du måske mister kunder.
 
Logoet bør også være unikt, så man husker tilbage og forbinder det med siden. Her kan du eksempelvis læse artiklen om at vælge et logo
 
I givet fald at du søger professionel assistance til webdesign, kan du få hjælp til dette fra et anerkendt firma indenfor branchen. De har speciale i opbygning af hjemmesider og har hjulpet mange små, samt store virksomheder på det danske marked med webshops osv.
 
 
 
Læs evt. videre om de andre hjemmeside tips ved at se i topmenuen.
Du er her "Design" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk