Website tips / Domæner
Domæne til hjemmeside
Vælg det domæne du vil have til dit medie

Domæneregistrering

Domænenavnet bør du være grundig om at overveje da der er flere ting mange virksomheder vurderer på inden navnet tages i brug.
 
F.eks.
  • Passer navnet til det du vil lancerer på hjemmesiden?
  • Er det et frit domæne der ikke krænker tredjeparts rettigheder?
  • Hvor stor konkurrence er der på navnet og hvor mange søger på navnet via søgeindekser?
  • Har navnet været aktivt før så det evt. stadig har indgående links eller tekster i søgemaskiner?
  • Er navnet troværdigt?
Overstående er nogle af de områder som mange virksomheder tjekker op inden et domæne aktiveres til ens hjemmeside.
 
Ofte vælger virksomheder et ord der kan forbindes med virksomhedens produkter eller services. Det kan give en positiv virkning ved SEO.
 
Mit råd er fra start at finde det rette navn til virksomheden da man i løbet af tiden opbygger SEO, linkbuilding og andet der kan give problemer hvis man ændre domænenavnet eller titlerne til sidenavne.
 

Domæner

Du kan godt tilføje mere end et domæne til din hjemmeside.
 
Hvis der f.eks. er tale om www.TjekDanmark.dk, så har TjekDanmark.dk også valgt www.Tjek-Danmark.dk med bindestreg i, da det er forskelligt hvordan besøgende søger på domænenavnet.
 

Domæneendelse

Du kan vælge om det skal være dk, com, se, net eller alle de andre muligheder der er for domænet. I givet fald du f.eks. har en hjemmeside der kun henvender sig til danske besøgende, så kan du f.eks. vælge et dk eller com domæne. 
 
Hvis du evt. målretter siden mod svenske besøgende kan du jo vælge "se" - Du kan også tilkøbe flere domæner der passer til navnet du vælger, så dine besøgende kommer ind på hjemmesiden uanset hvad de skriver.
 
 
Læs evt. videre om opbygning, tekster eller se mere i topmenuen.
Du er her "Domæner" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk