Website tips / Hjemmeside
Hjemmeside tips til fri inspiration
Få dit budskab ud med en hjemmeside
 

Hjemmeside

Har du behov for at få et budskab ud med en hjemmeside eller er du i gang med at starte op? Der findes et hav af hjemmesider inden for alverdens forskellige ting.
 
Man kan starte en blog, webshop eller anden informationsguide. Her på www.Opbygning.dk kan du finde tips og informationer til opbygning af hjemmesider.
 
Du er altid velkommen til at søge inspiration og idéer til at forbedre din egen hjemmeside. Der vil løbende blive skrevet nye indlæg med forskellige tips.
 
Nedenfor kan du modtage et tilbud på en professionel hjemmeside der matcher dine ønsker. Det kan jo aldrig skade at få andres syn på hvordan websitet kan kodes.
 
Læs mere herunder eller indhent et uforpligtende tilbud.
 
 

Udbyder

Der er mange forskellige udbydere at du kan vælge i mellem når hjemmesiden skal opbygges. Tag højde for om du selv vil programmere siden eller hellere vil have en ekspert til at lave en samlet pakke på en komplet hjemmeside.
 
Det gælder om at vælge et cms system der kan programmeres efter dine behov. Skriv alle dine tanker ned og fokuser på de elementer du skal bruge for at hjemmesiden er optimal. Når du så skal til at finde en udbyder kan du lave en tjekliste for de moduler osv. du skal bruge. Nogle Cms systemer er bedst til blog og andre fremmer sig bedre til webshop m. m. Tag højde for, hvad dit mål er med hjemmesiden du vil programmerer.
 
 

Backup

For en sikkerhed skyld kan det være en god idé at benytte en form for backup af din hjemmeside. Få hostet din server og bliv sikret i mod angreb osv.
I tilfælde af at din hjemmeside skulle gå ned, kan det være rart når du kan få siden op at kører igen uden problemer.
 
 
 
Læs evt. videre om domæner, opbygning eller se mere i topmenuen.
Du er her "Hjemmeside" Kom til "forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk