Website tips / Knapper
Knapper til navigering
Gør det let for dine besøgende at klikke sig rundt

Knapper 

Når du skal til at indsætte knapper og vurdere designet, kan det være en god idé at lave nogen testknapper inden du bruger tid på at lave dem alle sammen.
Det er ikke rart når man har brugt tid på at lave alle knapperne for så at finde ud af at de ikke passer til hjemmesiden.
 
Overvej om det design du vælger passer til resten af din hjemmeside.
 
Vurder om tekst passer til de sider du henviser til og vækker besøgendes interesser så de får lyst til at klikke på de enkelte knapper du viser.
 
Sørg for at holde dine genveje gennem knapper aktive, så der ikke er døde links imellem. Det kan forekomme hvis du f.eks. har opbygget en side med navn, hvor en knap linker til siden fra en anden side. Hvis du så ændre sidens navn kan det komme til at give problemer med at linket ikke kan henvise til siden mere.
 

Navigering

Knapper skal helst være synlige så dine besøgende har nemt ved at klikke sig rundt på dine forskellige sider og gerne med interessante ord.
 
Overvej hvordan dine besøgende skal kunne komme til din forside, kontakt, produkter, services, informationer og alle de andre områder du viser på din hjemmeside.
 
Naviger dine besøgende rundt på siden på bedst mulige måde.
 
Her kan du f.eks. se en knap www.Opbygning.dk bruger flere steder på hjemmesiden.
 
Knap
 
 
Læs evt. videre om linkbuilding, SEO eller du kan se mere i topmenuen.
Du er her "Knapper" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

ANKERLINKS

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk