Om Opbygning / Eksterne links
Se links til andre hjemmesider
Siderne kan hjælpe dig ang. markedsføring
 

Spred dit koncept 

Siderne markedsføre virksomheder

Find links til forskellige typer hjemmesider der kan hjælpe dig på vej med markedsføringen af dit koncept.

Du kan både bruge siderne privat eller i forbindelse med din virksomhed. Flere af hjemmesiderne tilbyder gratis markedsføring, så du kan opbygge din hjemmesides koncept med flere besøgende.

Se de forskellige links med beskrivelser om siderne nedenfor.

 
 
Find Danmarks dejlige oplevelser for hele familien.
Hos Tjek-Danmark.dk kan oplevelser, spisesteder, transportmidler, rejsebureauer og ferieophold blive markedsført. 
 
Se hjemmesiden.
www.Tjekdanmark.dk
 
 
 
 
 
Hos Forum-Danmark.dk kan du finde udvalgte tilbud inden for tøj, elektronik, smykker, design, hus og have. Find tilbud med besparelser på helt op til 70 %.
 
Se hjemmesiden.
www.Forum-Danmark.dk
 
 
 
 
 
Hos På-hotel.dk kan hoteller, kroer, feriecentre, vandrerhjem og campingpladser blive markedsført gratis. Hjemmesiden formidler dejlige ferieophold i Danmark.
 
Se hjemmesiden.
www.Paa-hotel.dk
 
 
 
 
 
Hos Knallert-scooter.dk kan knallert og scooter hjemmesider tilmelde sig. Her vises hjemmesider og informationer om scooter forhandlere af styling, dele, tun, knallerter, scootere, lakerer og mekanikere.
 
Se hjemmesiden.
www.Knallert-scooter.dk
 
 
 
 
 
Hos Pro-Speciale.dk arbejdes der med mødebooking for partnere og kurser til virksomheders medarbejdere. Indhent et konkurrencedygtigt tilbud på Pro-Speciale's assistance.
 
Se hjemmesiden.
www.Pro-Speciale.dk
 
 
 
 
Hos Legetoejsbutikker.dk kan du finde Danmarks mange forskellige legetøjsbutikker. Find din nærmeste legetøjsbutik eller find online legetøjstilbud med kampagnetilbud. Du kan også tilmelde din legetøjsforretning, hvis du endnu ikke har tilmeldt dig på www.Legetoejsbutikker.dk 
 
Se hjemmesiden.
www.Legetøjsbutikker.dk
 
 
 
Du er her "Links"  Kom til "forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk