Website tips / Logo
Design et logo til din virksomhed
Vælg et unikt logo der passer til dit koncept

Design logo

Vælg et logo der passer til hjemmesiden.
 
Det er meget forskelligt hvordan et logo bør se ud da der er rigtig mange muligheder. Derfor er det svært at lave en facitliste for et godt logo.
 

Overvejelser om logoet

Du kan tage disse punkter med i din overvejelse omkring design af dit logo.
 
Sørg for at man kan se hvad der står i dit logo.
Vælg en farveskala der matcher designet.
Design et unikt logo besøgende vil forbinde med siden.
Sørg for logoet ikke er fnidderet.
Design evt. et tilhørende ikon du kan bruge til favoikon
Gør det enkelt.
Gør det stilfuldt.
 

Logo med favorit ikon

Du kan tilføje et favorit ikon i dit logo ligesom Opbygning.dk har pilen der peger op af. Overvej om det vil passe ind til din hjemmeside at lave et ikon til.
 

Et logo vises flere steder

Tag højde for at dit logo forhåbentligt kommer til at fremgå på bestillinger, fakturaer og i andre forbindelser. Derfor synes jeg at skal vælge et præsentabelt logo der vækker troværdighed for de der ser det.
 

Bearbejd dit logo fornuftigt fra start

I løbet af tiden uploader du dit logo i flere sammenhæng via partnere, reklamer, annoncer og mange andre veje. Vælg derfor det rette logo fra start. Det kan skade din forretning hvis du løbende skifter logoet ud. Skab en troværdighed så dine besøgende kan huske dit logo i fremtiden.
 
 
Læs evt. videre om support, regnskab eller se mere i topmenuen.
Du er her "Logo" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk