Læs informationer om Opbygning.dk
Din online guide med gratis hjemmeside tips
 

Et hav af hjemmesider bliver lanceret hver eneste dag

Om Opbygning.dk

www.Opbygning.dk er lanceret for at virksomheder og iværksættere kan finde informationer i forbindelse med at opbygge hjemmesider.
Hjemmesiden er lavet til nybegyndere der gerne vil finde nogle gratis tips til opbygning af deres egen hjemmeside.
 
Hjemmesiden kan du betragte som et gratis hjælpeværktøj.
 

Fordele hos os

- Vi deler informationer med dig om opbygning af hjemmesider.
- Du kan finde mange artikler der kan hjælpe dig godt på vej.
- Det er gratis at søge efter guldkorn og tips på hjemmesiden.
- Der er ingen tilmelding for at kunne læse artiklerne.
- www.Opbygning.dk bliver løbende opdateret med nye tips.
- Vi anbefaler anerkendte iværksætter links du kan bruge til din side.
- Opbygning.dk er nem og brugervenlig at navigere sig rundt på.
- Hjemmesiden er online alle årets dage.
- Du kan søge efter inspiration og hjælp til at opbygge eller opdaterer din side.
- Vi ønsker alle velkommen til at få hjemmeside tips hos os.
 
Synes du godt om Opbygning.dk? Du må gerne tilkendegive det ved at give et "like" med øverst på vores forside. Vi takker herfra!
 

Nye artikler

Der vil løbende blive delt guldkorn ud, som du med stor sandsynlighed kan bruge i forbindelse med din egen hjemmeside. Under "Nyeste tips" kan du følge med i indlæg fra Opbygning.dk. Der vil løbende komme ekstra tilføjelser i nuværende indlæg. Du kan også se nyeste "artikler" fra os.
 

Visioner

Opbygning.dk's visioner er at hjælpe dig godt på vej når din hjemmeside skal bygges op og programmeres. Der er ikke mange ting der er gratis i dagens Danmark, men jeg (Lasse) vil gerne dele erfaring med dig helt gratis og uden nogen form for tilmelding af nyhedsbreve eller andet.
 

Ansvar 

Alle råd du finder på hjemmesiden er egen erfaring jeg deler ud af og der kan forekomme enkelte fejl, hvor det rettes i givet fald at der er noget der skal rettes. Opbygning.dk fratager sig ansvar omkring din færden til at opbygge en hjemmeside. De råd du finder på hjemmesiden er bare en måde man kan arbejde ud fra. Vi håber du kommer godt fra start. God vind med din hjemmeside!
 

Kontakt

Opbygning.dk har til huse på Damvejen 2, 3400 Hillerød.
Se kontaktinformationer eller skriv til Opbygning@live.dk for en forespørgsel om samarbejde. Reklamer og spam frabedes, tak!
 
Du kan tilmelde jeres hjemmeside link og blive linkpartner på vores website.
Læs mere her linkpartner
 
 
Du er her "Om Opbygning.dk"  Kom til "forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk