Website tips / Opbygning
Opbygning af hjemmesider
Opbyg dit eget website ganske enkelt

Opbygning

Der er en lang række parametre og andre områder der spiller ind når en hjemmeside skal være brugervenlig. Sørg for at den er nem at finde rundt på og gerne med velformuleret tekster der gør dine besøgende interesseret.
 
Giv dine besøgende en god oplevelse. Brug nogle billeder der passer til dit medie og sørg for at have overskrifter med, så dine besøgende kan få vækket interessen hurtigt. Vurder hvordan din hjemmeside skal udskille sig fra andre, så dine besøgende husker siden.
 
 

Programmering

Bearbejd evt. en skitse, som du vil have det til at se ud på din hjemmeside.
For hver side deler du det op med overskrifter, afsnit, billeder og andre ting der skal placeres. Her kan du få et lidt bedre overblik over hjemmesidens opbygning inden du går i gang.
 
Overvej hvilket farvetema du vil bruge og hvordan din top/ bund skal se ud.
Gør det enkelt, formulerende og brugervenligt for besøgende at klikke sig rundt.
 
Nedenfor er eksempelvis nogle ting du kan tage med i overvejelserne når du skal til at have kodet en hjemmeside.
 
Hvordan skal de forskellige sider opstilles?
Hvor mange sider skal der være?
Hvilket farvetema vil du have til siderne?
Skal du bruge nogle specielle funktioner?
Hvor store skal billederne være?

Disse typer spørgsmål kan du stille dig selv for at være godt forberedt.
 

Backup

For god orden skyld kan det være en brugbart at benytte en form for backup af din hjemmeside. Har du en server osv. hostet et sted hvor der løbende bliver taget backup?
 
I tilfælde af at din hjemmeside skulle gå ned kan det være rart når man kan få siden op at kører igen uden problemer. Derfor vil jeg foreslå at du tager backup.
Du kan hurtigt spilde utroligt mange timers arbejde i givet fald at hjemmesiden ikke kan komme op at kører igen.
 
 
 
Læs evt. videre om tekster, billeder eller se mere i topmenuen.
Du er her "Opbygning" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk