Website tips / Overskrifter
Brug overskrifter i H1, H2 og H3
Unikke overskrifter fremmer succes
 

Overskrifter

Tilføj relevante overskrifter der vækker din målgruppes interesse og som fortæller om det dine besøgende kan forvente at finde i artiklen eller på siden.
Du kan eksempelvis skrive overskrifter med sætninger i, som du ved der er mange der søger på i søgemaskiner. Der findes forskellige online programmer der kan hjælpe dig her. Senere kan du læse mere om at styrke din side med SEO
 
Gør det let for søgeindekser og crawler at gennemgå din hjemmeside.
Når du programmere en hjemmeside vil der være en lang række html koder.
For at dele koderne op kan du f.eks. gøre crawler (spider) opmærksom på, hvilke tekster der er overskrifter og hvilke der er brødtekst.
 

Overskrifter i H1, H2 og H3

Aviser er typisk opdelt med store top overskrifter (H1), en lidt mindre overskrift tekst med informationer (H2) og så en sidste overskrift der kan fortælle lidt om indlægget. (H3)
 
På samme måde som aviser vil jeg råde dig til at opbygge din hjemmeside med de forskellige former for overskrifter hvor du bruger relevante ord der er i sammenhæng med dine søgeord og afsnittet på siden. Det gør det nemmere for søgeindekser at screene din hjemmesides informationer i gennem og kan have en virkning i forhold til SEO styrke af din hjemmeside.
 

Hvad betyder H1, H2 og H3?

H = Header. Du kan sætte en styrke for hvilke overskrifter der er vigtigst at læse i forhold til søgemaskiner osv. Det gør du ved at rette overskrifterne.
H1 er det vigtigste emne og herefter kommer H2, H3 osv.
 

Hvordan retter man overskrifter?

I dine html koder skal der inden koderne til overskrifterne stå H1, H2, H3 osv.
 
Jeg sætter normalt top overskrifter til H1.
 
Mindre overskrifter til H2.
 
Overskrifter i sidebar til H3.
 

Eksempel på overskrifter

Hjemmeside opbygning.   (H1)
 
Gratis guldkorn til opbygning af hjemmesider.   (H2)
 
Følg med i nye tips fra os.  (H3)
 
Her kan du finde hjemmeside tips.  (Normal brødtekst)
 
 
Læs evt. videre om ankerlinks, logo eller du kan se mere i topmenuen.
Du er her "Overskrifter" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk