Website tips / Regnskab
Regnskab for din virksomhed
Få hjælp til at holde styr på regnskabet

Bogføring af bilag

Få bogført dine bilag korrekt og i den rette nr. orden. Nogle iværksættere har ikke styr på regnskabet og det kan gå ud over forretningen. Få styr på bogføringen og gør det let at administrere alle fakturaerne osv.
 
Det gælder om at få en god omsætning, så det bliver sjovt at være iværksætter. Derfor skal du også have sendt nogle fakturaer afsted for at få betaling for dit arbejde.
 
Husk på at du skal betale moms, skat osv. - Vi råder dig til at lave vær med at trække alle pengene ud som du tjener i virksomheden. Pludselig kan du få et stort skattesmæk i givet fald at der ikke har været de rette indberretninger. Der kan også forekomme ting der giver uforudsete udgifter og her synes vi ihvertfald at det er bedst at have lidt midler sikret for en sikkerheds skyld.
 

Regnskabsprogrammer

Du kan vælge et regnskabsprogram der bogfører dine bilag online.
Programmet er brugervenligt og ligetil for selstændige iværksættere.
Der er mange hjælpe funktioner i regnskabsprogrammet og det kan nemt håndterer dine bilag.
 
Prøv regnskabsprogrammet her:
 
 
Læs evt. videre om design eller se mere i topmenuen.
Du er her "Regnskab" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk