Website tips / Sociale medier
Brug sociale medier til din hjemmeside
Du kan komme ud med dit budskab til mange

Sociale medier

Flere vælger at markedsføre sig i gennem de sociale medier der findes efterhånden.
 
Nogle mener det er vejen frem og andre mener ikke de kan skabe en fornuftig forbindelse mellem det sociale netværk og virksomheden.
 
Det kommer meget an på hvilken målgruppe man henvender sig til, hvad type produkt/ service der informeres om og mange andre områder der spiller ind.
 
Sociale medier kan for nogle give nytte hvis de har en spændende side der vækker interessen hos mange og det kan give en værdi hvis kunder/ partnere kan se der er en fornuftig aktivitet på siden.
 
Her kan du eksempelvis se et billede fra da sociale medier blev integreret på www.Opbygning.dk
 
Sociale medier
 

Få flere "Synes godt om"

Der er forskellige tilgange til at få flere likes på.
 
Vigtigst af alt er at give dine besøgende nogle brugbare informationer de synes positivt om. Det kan i sig selv gøre at folk "liker" din side.
 
Du har mulighed for at lave en konkurrence App til din hjemmeside og tilbyde præmier og andet for at få flere likes. Evt. med notits om at i opfordre deltagere at "like" siden. Pas på med at du ikke går imod FB's retningslinier.
 
Når du har noget nyt at dele med andre, kan du slå et opslag op på din FB væg og noterer din nyhed, så man kan "like" og "dele" dit koncept.
 
Der er forskellige FB plug-in man kan indsætte på ens medier. F.eks. en knap til at man kan "like" og andre features.
 
Foreslå evt. venner, bekendte og familie om at "synes godt om" dit medie.
 
Du kan promovere siden ved at betale FB for at annoncere for din FB gruppe / side. Man har mulighed for at vælge en bestemt målgruppe, alder og andre parametre der gør at du kan nå ud til en specifik kundegruppe. For nogle kan det betale sig.
 
Få en masse trafik og "likes" på dit site.
 
 
Læs evt. videre om værktøjeraffiliate eller se mere i topmenuen.
Du er her "Sociale medier" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk