Website tips / Tekster
Tekster på din hjemmeside
Brug unikke tekster til din side

SEO tekster

Når du skriver tekster til hjemmesiden og de forskellige afsnit, så er det vigtigt at sprogbruget retter sig til målgruppen du vil nå ud til.
 
Væk interessen med dine tekster og gør det interessant at læse.
Brug nogle ord der passer til hjemmesidens SEO og Meta oplysninger.
 
Et godt råd er at skrive overskrifter, under overskrifter og tekster for hver side/ afsnit på din sides opbygning. (H1, H2, H3 osv.)
 
Du kan evt. tilføje et anker der linker til dele af afsnittene og lave knapper et sted på siden som linker til afsnittene.
 
Relevante søgeord du bruger i teksten kan du også lave om til links og fremhæve på siderne.
 
Skriv nogen fyldestgørende og velformulerende tekster, hvor dine søgeord er med op til flere gange. Bøj evt. ordet i flere udsagn.
 
Skriv hver artikel/ afsnit en gang og lad være med at tilføje samme artikel flere gange, da det kan skabe dublicates. (Dubletter)
 

Søgeord

Opbygning.dk giver råd når din hjemmeside skal opbygges.
Opbyg din hjemmeside og bliv klogere omkring din opbygning af hjemmesiden.
 
I eksemplet er opbygning - hjemmeside - opbyg og opbygning fremhævet og linket til dele af hjemmesiden.
 
Husk at dine tekster ikke må krænke en tredjeparts rettidigheder.
 
 
Læs evt. videre om at indsætte billeder, videoer eller se mere i topmenuen.
Du er her "Tekster" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk