Website tips / Videoer
Videoer til dit medie
Du kan bruge videoklip i mange forbindelser

Videoer

Når du skal tilføje en video kan du indsætte den på flere måder.
 
Du kan både indsætte videoer direkte eller du kan bruge tilføjelsesprogrammer til at uploade videoen gennem. Hvis du vælger et tilføjelsesprogram kan du indlejre videoen og programmere html koden på siden der hvor du vil have den.
 
Du kan lave en eller flere videoer der relaterer til din hjemmesides produkter, services eller informationer, så den er relevant i forbindelse med din hjemmeside.
 

Videoklip

Videoer kan være effektive at bruge hvis man har nyheder, informationer eller andre spændende tilbud der kan vække seers interesse.
 
Du kan lave videoen så din/ jeres hjemmeside, telefonnummer og andre kontaktoplysninger bliver oplyst i løbet af videoen.
 
Grib dine besøgendes interesser og henvend dem direkte til jer når de alligevel ser videoen.
 

Opbygning.dk's video

Nedenfor kan du se en video jeg fik lavet omkring opbygning af hjemmesiden. Her kan man få et overblik over www.Opbygning.dk. Hjemmesiden er godt nok blevet rettet siden, men i samme princip kan du gøre det samme.
 
 
 
 
Læs evt. videre om knapperlinkbuilding eller du kan se mere i topmenuen.
Du er her "Videoer" Kom til "Forsiden"
 
 
 
Opbygning.dk bund
 
   Find tips fra os
 
     Domæner
     Opbygning
     Tekster
     Billeder
     Videoer
     Overskrifter
     Regnskab
 
 
 
  
 
Knapper                                       
 
 
 
   
 
Sociale medier            
 
 
 
 
 
gennemsigtig billede
Gratis SEO kursus
Gennemsigtig banner
SEO står for Search engine optimization. På Dansk kaldet søgemaskineoptimering. SEO er en vigtig del når dit website skal have en høj rangering i søgeresultater. Synlighed gør en stor forskel da du har mulighed for at ligge øverst i forskellige søgemaskiner med specifikke søgeord og herved få relevante besøgende direkte fra søgemaskinerne. Opnå høje via søgemaskiner placeringer så dit website får flere relevante besøgende ind fra søgemaskinerne. Mange har benyttet sig af dette gratis SEO kursus til at styrke erfaringer og få nye teknikker til at kunne opnå en positiv rang på forskellige søgeord. Kurset er gratis og bliver præsenteret via en videoguide om SEO "Søgemaskineoptimering".
 
SEO overvågning
Gennemsigtig banner
Mange virksomheder benytter sig af konsulenter eller robotter til at overvåge søgeord og placeringer i søgemaskinerne. Nu har du muligheden for at få et SEO-værktøj, der både overvåger dine placeringer, men også kommer med nye forslag til søgeord som dit website kan blive fundet på. Værktøjet er egentligt ganske smart, da du kan følge med i om du ligger godt placeret i forhold til de søgeord, som du gerne vil blive fundet på. I givet fald at du ligger i toppen af søgemaskiner, har du stor mulighed for at få en mængde trafik ind, som specifikt søger på det du har at tilbyde. Det kan resultere i en større hitrate angående salg og herved også øge din hjemmesides troværdighed.
 
 
 
Linkbuilding
 Gennemsigtig banner
For at du kan opnå nogle højere rangeringer rent SEO mæssigt, så kan du købe dig til linkbuilding. Du har mulighed for at få tilføjet artikler og links på andres website, som linker direkte til dit site. Hos dette firma betaler du ganske enkelt for at få arbejdet gjort ganske nemt og simpelt. Der er forskellige pakker alt efter, hvor mange links, sider, samt søgeord du er interesseret i.
 

Animationsvideo
Gennemsigtig banner
Gennemsigtig banner
Du har mulighed for at benytte dig af animationsvideoer eller andre former for medier og liv på dit website. Dette firma vi henviser dig til er specieliseret i at lave animationsvideoer fra bunden til virksomheders websites. Du kan sagtens få dansk tale på videoerne og vælge hvordan den skal bygges op. De har nogle af landets laveste priser og er klar til at hjælpe dig godt på vej. 
 
 
 

WEBSITE OVERSIGT

Opbygning.dk I Copyright 2018 I Din guide til opbygning af hjemmesider I www.Opbygning.dk | Damvejen 2, 3400 Hillerød - Danmark | opbygning@live.dk